Hurom Performansı

Doğal Tat Gerçek Besin

Besinlerinizi daha katkısız, daha çeşitli ve doğal halleri ile taze sebze ve meyvelerden elde etmenizi kolaylaştırıyoruz. Hurom, çiğ sebze ve meyvelerdeki enzimleri ortaya çıkarmasının yanı sıra, lif bileşiklerinin bağları arasındaki besinlerin de ortaya çıkmasını sağlar. Isıya maruz kaldığında tüm yararlı özelliklerini kaybeden enzimler ve C vitamini Hurom’un patentli akıllı vida teknolojisi ile korunur.

Doğal Tat Gerçek Besin
Geleceksel Sıkıcı ile Sıkılmış Meyve Suyu

Geleneksel sıkıcı İle sıkılmış sebze suyu

Huromla Sıkılmış Meyve Suyu

Hurom İle Sıkılan Posa İçermeyen Sebze Suyu

Blender ve Suyla Hazırlanmış Sebze Suyu

Blender ve Su İle Hazırlanmış Sebze Suyu

Huromla Hazırlanmış Meyve Suyu

Hurom İle Sıkılan Posa İçermeyen Sebze Suyu

Posasız meyve suyunu mu tercih edersiniz , yoğun kıvamlımı? Sebzeleri yemek yerine suyunu içmek istiyorsanız, bir bardak yoğun kıvamlı smoothie iyi bir seçim olacaktır. Ancak, asıl amacınız besin emilimini en üst düzeye çıkarmak ve sebze suyunun detoksifikasyon özelliklerinden yararlanmaksa, posa olmadan meyve suyu içmek daha iyi bir yoldur. Hurom, posaları sebze ve meyvelerinizden ayırarak, etkili bir şekilde süzerek vücutta maksimum besin emilimini sağlar. Resimlerde gördüğünüz gibi bıçaklı sıkıcılarla sıkılan sebze ve meyvelerin hücre duvarları parçalandığından dolayı çok kısa süre sonra ayrışacaklar. Yerken aldığınız tat ,koku besin değerleri tamamen yok olacaktır.

* Gerçekleşen sonuçlar kullanılan bileşenlerin türüne ve tazeliğine bağlı olarak biraz farklılık gösterebilir.

Phytochemical
Bitki fitokimyasallarını tüketmek vücudunuzu serbest radikallerden korur ve hasar görmüş hücreleri yeniler, böylece yaşlanmayı yavaşlatır ve çeşitli hastalıkları önler.
Vitamin
Vitaminler organizmaların büyümesi, biyolojik işlemlerini kolaylaştırması ve homeostazıyi sürdürebilmesi için ihtiyaç duyduğu hayati besinlerdir.
Enzyme
Enzimler sindirim, atık atılımı ve hastalık önleme dahil insan hayatını korumak için gerekli olan sayısız fizyolojik sürecin kritik biyolojik katalizörleridir.
Dietary Fiber
Gıdaların sindirilemez bir bileşenini oluşturan lifi tüketimi sayısız sağlık yararı sunar.
Mineral
Mineraller fizyolojik süreçlerin kontrolünde ve sürdürülmesinde merkezi rol oynayan temel kimyasal elementlerdir.

Meyve ve Sebzeler Neden Hurom İle Sıkılmalı

Meyve ve sebzelerin çiğ olarak tüketilmesi daha faydalıdır. Çünkü enzimler ve suda çözülen vitaminler ısıl işleme maruz kaldıklarında yok olurlar. (Test, enzim aracılı antioksidan aktivitesini gözlemlemek için, Hurom akıllı vida teknolojisi ile ısıl işlem görmeden ve bıçaklı hızlı sıkıcıların çok hızlı dönmesi sonucu oluşan ısıl işlemin sonucunda ortaya çıkan sulara, meyve suyunun onda biri kadar hidrojen peroksit solüsyonu eklenerek uygulanmıştır.) *Sonuçlar çeşitli faktörler dolayısıyla ile az da olsa değişkenlik gösterebilir.

Nju
Neden Huromla Sıkılmalı

Hurom Slow Juicer meyve ve sebzelerin içerdiği besin, renk ve aromalarını etkili bir şekilde koruyan, oksijeni ve ısıl işlem zararı yaşatmayan, yavaş dönen vida teknolojisi ile yüksek kalitede meyve ve sebze suları üretir. Bu yöntem ile doğanın mucizelerini bir bardağa toplayarak tüketebilirsiniz.